diumenge, 20 de maig del 2018

Pastís d'Oreo / Pastel de Oreo



 
 

Aquest pastis podríem dir que es una de les joies de la corona! A tothom li agrada molt i sempre té un èxit assegurat!


El pa de pessic és el mateix que ja vaig posar a la recepta del pastís de roses, a dia d'avui, he provat de fer-ne d'altres però personalment aquest és el que més m'agrada.

Este pastel podríamos decir que es una de las joyas de la corona! A todo el mundo le gusta mucho y siempre tiene un éxito asegurado!

El bizcocho es el mismo que ya puse en la receta del pastel de rosas, a día de hoy, he probado de hacer otro tipo de bizcochos pero personalmente este es el que más me gusta.



Recepta pa de pessic xocolata / Receta bizcocho chocolate

Ingredients / Ingredientes (motlle de 20cm / molde de 20 cm)


- 200ml d'oli d'oliva suau / 200ml de aceite de oliva suave
- 1 culleradeta d'extracte de vainilla / 1 cucharadita de extracto de vainilla

- 170ml de llet / 170ml de leche

- 3 ous / 3 huevos

- 1 rovell d'ou / 1 yema de huevo

- 230g de farina de rebosteria / 230g de harina de reposteria

- 50g de cacau pur en pols (Valor) / 50g de cacao puro en polvo (Valor)

- 2 culleradetes de llevat tipus royal / 2 cucharaditas de levadura tipo Royal

  • Preescalfem el forn a 180ºC.

  • En un bol i amb l'ajuda d'un colar tamisarem la farina, el cacau en pols i el llevat i ho reservarem.

  • En un got hi posarem la llet i l'extracte de vainilla i ho barrejarem bé amb l'ajuda d'una cullera.

  • En un bol hi posem l'oli i el sucre i amb la batedora de barilles barregem bé fins que ens quedi una mescla homogènia.

  • Sense parar de batre, anirem afegint els ous un per un i el rovell i ho barrejarem bé.

  • Un cop tenim una mescla homogènia, incorporarem la meitat de la barreja de farina, cacau i llevat i ho batrem bé. A velocitat baixa perquè la massa no ens agafi aire.

  • Un cop barrejada la meitat de la farina amb la barreja d'ous, oli i sucre i afegirem la llet amb l'extracte i seguirem barrejant bé.

  • Incorporarem l'altra part de farina que ens queda i ho batrem bé fins que quedi totalment homogeni.

  • Greixarem el motlle amb una mica de mantega. Per aquestes quantitats jo faig servir motlle de 20cm.

  • Aboquem la barreja al motlle i ho courem a 180º durant 45 min.

  • Un cop passat aquest temps obrirem el forn i punxarem el pa de pessic amb un ganivet o punxo i si surt net, ja estarà llest! Si no, ho deixarem una estona més.

  •  Precalentamos el horno a 180ºC. En un bol y con la ayuda de un colador tamizamos la harina, el cacao en polvo y la levadura y lo reservamos.

  • En un vaso pondremos la leche y el extracto de vainilla y lo mezclaremos bien con la ayuda de una cuchara.

  • En un bol ponemos el aceite y el azúcar y con la batidora de varillas mezclamos bien hasta que quede una mezcla homogénea.

  • Sin parar de batir, iremos añadiendo los huevos uno a uno y la yema y lo mezclaremos bien.Una vez que tenemos una mezcla homogénea, incorporaremos la mitad de la mezcla de harina, cacao y levadura y lo batiremos bien. A velocidad baja para que la masa no nos coja aire.

  • Una vez mezclada la mitad de la harina con la mezcla de huevos, aceite y azúcar y añadimos la leche con el extracto y seguiremos mezclando bien.

  • Incorporaremos la otra parte de harina que nos queda y lo batiremos bien hasta que quede totalmente homogéneo.

  • Engrasaremos el molde con un poco de mantequilla. Por estas cantidades yo uso molde de 20cm.

  • Verter la mezcla en el molde y cocer a 180º durante 45min.

  • Una vez pasado este tiempo abriremos el horno y pincharemos el bizcocho con un cuchillo o pincho y si sale limpio, ya estará listo! Si no, lo dejaremos un rato más.

Recepta cobertura Oreo / Receta cobertura Oreo

Ingredients / Ingredientes

- 350gr formatge Philadelphia / 350gr queso Philadelphia

- 350gr mantega a temperatura ambient / 350gr mantequilla temperatura ambiente

- 450gr sucre glass / 450gr azúcar glass

- 1 paquet galetes Oreo doble relleno / 1 paquete galletas Oreo doble relleno


  • Separar en un vol l'interior de les galetes (part blanca) de les galetes (part negre)
  • Posar la part blanca a dintre un vol juntament amb el formatge philadelphia, la mantega i el sucre glass.
  • Batrem tots els ingredients amb la batedora de barilles i ho deixarem refredar a la nevera unes 2 horetes.

  • Separar en un cuenco el interior de las galletas (parte blanca) de las galletas (parte negra)
  • Poner la parte blanca dentro un vuelo junto con el queso philadelphia, la mantequilla y el azúcar glass.
  • Batiremos todos los ingredientes con la batidora de varillas y lo dejaremos enfriar en la nevera unas 2 horitas.


Recepta farcit d'Oreo / Receta relleno de Oreo

Ingredients / Ingredientes

- 300gr Philadelphia / 300gr Philadelphia

- 300gr mascarpone / 300gr mascarpone

- 300gr sucre glass / 300gr azúcar glass

- Galetes que ens han sobrat de la coberura (només part negre) / galletas que nos han sobrado de la cobertura (solo parte negra)

  • Triturar les galetes (part negra)que ens han sobrat de fer la cobertura  amb una trituradora, mà de morter o inclús una batedora. 
  • Posar tots els ingredients dintre un vol.
  • Batrem tots els ingredients amb la batedora de barilles i ho deixarem refredar a la nevera unes 2 horetes.

  • Triturar las galletas (parte negra) que nos han sobrado de hacer la cobertura con una trituradora, mano de mortero o incluso una batidora.
  • Poner todos los ingredientes dentro un cuenco.
  • Batiremos todos los ingredientes con la batidora de varillas y lo dejaremos enfriar en la nevera unas 2 horitas.


Muntatge / montaje

  • Tallarem el pa de pessic en 3 o 4 pisos segons veiem que ens quedi proporcionat.
  • Entre capa i capa hi posarem el farcit d'Oreo que hem fet que ens haurà d'haver quedat d'un color força negre.
  • Un cop ja tenim farcit el pastís començarem a posar la cobertura.
  • Estendrem tota la cobertura de manera que ens cobreixi tot el pastís de manera uniforme.
  • Si ens sobra cobertura, la podem posar en una mànega pastissera i decorar el pastís de la manera que vulguem. Jo el vaig decorar amb mini Oreos que podem trobar amb facilitat als supermercats.


  • Cortaremos el bizcocho en 3 o 4 pisos según vemos que nos quede proporcionado.
  • Entre capa y capa pondremos el relleno de Oreo que hemos que nos deberá haber quedado de un color bastante negro.
  • Una vez ya tenemos relleno el pastel empezaremos a poner la cobertura.
  • Extenderemos toda la cobertura de forma que nos cubra todo el pastel de manera uniforme.
  • Si nos sobra cobertura, la podemos poner en un manga pastelera y decorar el pastel de la manera que queramos. Yo lo decoraré con mini Oreos que podemos encontrar con facilidad en los supermercados.

Espero que us agradi força, jo quan el faig normalment es tot un èxit!

Espero que os guste mucho, cuando yo lo hago suele ser todo un éxito!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada