Bones de nou!
Us presento una coca de Llardons que vaig fer ja fa un temps! Bé, en vaig fer dues, una només de llardons i l'altre de llardons amb ratafia!
És un dolç fàcil i ràpid de fer que no empelega ni atipa gaire i és ideal per qualsevol ocasió.
És molt ràpida i senzilleta de fer així que aquí us deixo la recepta i a veure si us animeu a provar-la!
Buenas de nuevo!
Os presento una coca de Chicharrones que hice ya hace un tiempo! Bueno, hice dos, una sólo de chicharrones y el otra de chicharrones con ratafía !
Es un dulce fácil y rápido de hacer que no empelega ni llena mucho y es ideal para cualquier ocasión.
Es muy rápida y sencillita de hacer así que aquí os dejo la receta y ver si os animáis a probarla !
Recepta / Receta
Ingredients / Ingredientes
- 2 masses de pasta de full rectangular / 2 massas de hojaldre rectangular
- 200g de llardons / 200g de chicharrones
- 70-80g de pinyons (quantitat al gust) / 70-80g de pinyones (cantidad al gusto)
- 1 ou batut per a pintar / 1 huevo batido para pintar
Sucre / azúcar
- 1 gotet de ratafia (opcional) / 1 vasito de ratafía (opcional)
- Preescalfar el forn a 200º
- Posem tots els llardons en una picadora i els piquem, que no arribin a esmicolar-se perquè la gràcia d'aquesta coca també és que es notin els llardons.
- Estirarem una de les pastes de full que hem comprat sense retirar-li el paper vegetal que porten, amb un corró, amb una ampolla o got l'estirarem una mica més (no molt més, tampoc volem que ens quedi fina com el paper de fumar), i la reservarem.
- Farem exactament el mateix amb la segona massa.
- En una de les dues masses que hem estirat hi posarem els llardons repartint-los per tota la superfície.
- Taparem la massa farcida de llardons amb l'altra massa i passarem el corró per sobre prement una miqueta (tampoc gaire) perquè quedin les dues masses integrades amb els llardons.
- La tancarem pels costats i aixafarem les vores amb una forquilla.
- Punxarem amb la forquilla tota la superfície per tal que la pasta de full no pugi i la pintarem amb l'ou batut.
- Empolvorem amb sucre tota la superfície i posarem els pinyons per sobre.
- Jo quan ja està a punt per posar-la al forn és el moment que li poso un raig de ratafia per sobre.
- Coure entre 10-15 minuts controlant perquè és una coca que es fa molt ràpid i hem de vigilar que no se'ns cremi.
- Precalentar el horno a 200º
- Ponemos todos los chicharrones en una picadora y los picamos, que no lleguen a desmenuzarse mucho porque la gracia de esta torta también es que se noten los chicharrones.
- Estiraremos una de las pastas de hojaldre que hemos comprado sin retirarle el papel vegetal que llevan, con un rodillo, con una botella o vaso la estiraremos un poco más (no mucho más, tampoco queremos que nos quede fina como el papel de fumar), y la reservaremos.
- Haremos exactamente lo mismo con la segunda masa.
- En una de las dos masas que hemos estirado pondremos los chicharrones repartiéndolos por toda la superficie.
- Taparemos la masa rellena de chicharrones con la otra masa y pasaremos el rodillo por encima apretando un poquito (tampoco mucho) para que queden las dos masas integradas con los chicharrones.
- La cerraremos por los lados y aplastaremos los bordes con un tenedor.
- Pincharemos con el tenedor toda la superficie para que el hojaldre no suba y la pintaremos con el huevo batido.
- Espolvoreamos con azúcar toda la superficie y pondremos los piñones por encima.
- Yo cuando ya está listo para poner en el horno es el momento que le echo un chorro de ratafía por encima.
- Cocer entre 10-15 minutos controlando porque es una torta que se hace muy rápido y tenemos que vigilar que no se nos queme.
Bé, ja teniu una coca ràpida i fàcil de fer que a part de tot això està boníssima!!!
A veure si us animeu a fer-la!!
Bueno, ya tenéis una coca rápida y fácil de hacer que aparte de todo esto está buenísima!!!
A ver si os animáis a hacerla!!

Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada