dimecres, 11 de maig del 2016

Pastís fondant Montesa / Pastel fondant Montesa


Aquest pastís el vaig fer l'aniversari d'un gran amic i millor persona.
Per mi era tot un repte, era al principi que vaig començar a fer pastissos fondant i a sobre el volia impressionar perquè sabia el que significa per ell Montesa.
El pa de pessic era de iogurt (la recepta la teniu l'entrada del pastís Xquè) i estava farcit d'una buttercream de vainilla.


Este pastel lo hice el cumpleaños de un gran amigo y mejor persona.
Para mí era todo un reto, era al principio que empecé a hacer tartas fondant y encima lo quería impresionar porque sabía lo que significa para él Montesa.
El bizcocho era de yogur ( la receta la tenéis la entrada del pastel Xque ) y estaba relleno de una buttercream de vainilla.


Recepta Buttercream vainilla / Receta Buttercream vainilla



Ingredients / Ingredientes


- 250g mantega a temperatura ambient / 50g mantequilla a temperatura ambiente
- 400g de sucre glass / 400g de azúcar glass
- 3 cullerades de llet (si cal) / 3 cucharadas de leche (si hace falta)
- 1 culleradeta d'essència de vainilla / 1 cucharadita de esencia de vainilla


  • Batre amb la batedora de barilles tots els ingredients fins a tenir una mescla homogènia.
  • Deixar reposar una estona i ja ho podrem posar a la màniga pastissera o posar el farciment del pastís.

  • Batir con la batidora de varillas todos los ingredientes hasta tener una mezcla homogénea.
  • Dejar reposar un rato y ya lo podremos poner en la manga pastelera o poner el relleno del pastel.


El resultat va ser el desitjat, vaig aconseguir impressionar-lo i ens va agradar força tot i que ja sabem que el fondant empelega bastant.

Espero que us hagi agradat!

El resultado fue el deseado, conseguí impresionarle y nos gustó bastante aunque ya sabemos que el fondant empelega bastante.

Espero que os haya gustado!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada