dijous, 28 d’abril del 2016

Pastís fondant Marc Marquez / Pastel fondant Marc Marquez



Aquest pastís el vaig fer per l'aniversari del meu marit que és un fan incondicional del Marc Maquez el pilot de Moto GP.
És un pastís fet amb un pa de pessic de iogurt (la recepta està a l'entrada del pastís XQUÈ) amb un farcit de frosting de maduixa que us poso la recepta.
El recobriment és tot de fondant. 



Este pastel lo hice para el cumpleaños de mi marido que es un fan incondicional del Marc Maquez el piloto de Moto GP.
Es un pastel hecho con un bizcocho de yogur ( la receta está en la entrada del pastel Xque ) con un relleno de frosting de fresa que os pongo la receta.
El recubrimiento es todo de fondant .


Recepta frosting maduixa/ Receta frosting queso

Ingredients / Ingredientes

- 50g de mantega a temperatura ambient / 60g de mantequilla a temperatura ambiente
- 50g de formatge philadelphia / 60g de queso philadelphia
- 1 culleradeta de pasta de maduixa / 1 cucharadita de pasta de fresa
- 300g de sucre glass / 300g azúcar glass

La pasta de maduixa jo la compro en botigues especialitzades de rebosteria.

La pasta de fresa yo la compro en tiendas especializadas de repostería.


  • Batrem tots els ingredients amb la batedora de barilles i ho deixarem refredar a la nevera unes 2 horetes.
  • Ho posarem en una màniga pastissera si és per decorar cupcakes o si és per farcir un pastís amb una cullera o espàtula ho podrem servir.


  • Batiremos todos los ingredientes con la batidora de varillas y lo dejaremos enfriar en la nevera unas 2 horitas.
  • Lo pondremos en una manga pastelera si es para decorar cupcakes o si es para rellenar un pastel con una cuchara o espátula lo podremos servir.

Variació / Variación

Si volem que encara sigui més suau el farciment jo a vegades faig un petit invent que també està molt bo.

- 200g de formatge piladelphia / 200g de queso philadelphia
- 200g de Mascarpone / 200g de Mascarpone
- 200g de sucre glass / 200g de azúcar glass
- 1 culleradeta de pasta de maduixa / 1 cucharadita de pasta de fresa

Tot això batut amb batedora de barilles i deixar-ho a la nevera 2 hores.

L'únic problema que té aquesta varietat és que a l'estiu o amb temperatures altes si és per cupcakes no aguanta gaire, si és per farcir un pastís si no fa molta, molta calor sí que la podem fer servir.



Si queremos que aún sea más suave el relleno yo a veces hago un pequeño invento que también está muy bueno.


Todo ello batido con batidora de varillas y dejarlo en la nevera 2 horas.

El único problema que tiene esta variedad es que en verano o con temperaturas altas si es para cupcakes no aguanta mucho, si es para rellenar un pastel si no hace mucho, mucho calor sí que la podemos utilizar.


Espero que us agradin i us animeu a provar-ho!

Espero que os gusten y os animéis a probarlo!



1 comentari: