Aquests cupcakes les vaig fer un dia pels companys de feina i van tenir molt d'èxit!!
Estan fetes de xocolata amb una buttercream de vainilla i els ulls estan fets de fondant.
La recepta que faig servir per fer els cupcakes de xocolata és de la gran Alma Obregon. Des que vaig provar aquesta recepta no en faig cap altra de xocolata.
Us adjunto el link i us poso també la recepta.
Estos cupcakes los hice un día para los compañeros de trabajo y tuvieron mucho éxito !!
Están hechos de chocolate con una buttercream de vainilla y los ojos están hechos de fondant.
La receta que uso para hacer los cupcakes de chocolate es de la gran Alma Obregon .
Desde que probé esta receta no hago otra de cupcakes de chocolate.
Os adjunto el link y os pongo también la receta.
Recepta Cupcakes xocolata (6-8 unitats) / Receta Cupcakes chocolate (6-8 unidades)
Ingredients / Ingredientes
- 2 ous / 2 huevos
- 140g de sucre / 140g de azúcar
- 115g de farina normal / 115g de harina normal
- 120g de mantega / 120g de mantequilla
- 2 cullerades i mitja de cacao en pols (jo faig servir Valor Puro desgrasado) / 2 cucharadas y media de cacao en polvo (yo utilizo Valor Puro desgrasado)
- 1 culleradeta de llevadura quimica (tipus royal) / 1 cucharadita de levadura química (tipo royal)
- 1 culleradeta d'extracte de vainilla / 1 cucharadita de extracto de vainilla
- 60 - 70ml de llet / 60 - 70 ml de leche
- Preescalfem el forn a 160 º.
- Preparem els papers per cupcakes .
- En un got, barregem la llet amb l'extracte de vainilla.
- En un bol, tamisem junta la farina, el cacau i el llevat químic .
- En el bol de la batedora ( o amb la batedora manual ) , batem el sucre amb la mantega fins que estigui cremós.
- Afegim l'ou , un a un fins que quedi totalment homogeni.
- A continuació , afegim la meitat de la barreja de farina i cacau. Després la llet i finalment la resta de la farina.
- Repartim la barreja entre els paperets de cupcakes , sense omplir-los més que 2/3.
- Posem al forn al voltant de 22-24 minuts o fins que al punxar-los amb un escuradents surti net.
- Traiem del forn i deixem temperar a la safata 5 minuts abans de traspassar-los a una reixeta.
- Precalentamos el horno a 160º.
- Preparamos los papeles para cupcakes.
- En una jarra, mezclamos la leche con el extracto de vainilla.
- En un bol, tamizamos junta la harina, el cacao y la levadura química.
- En el bol de la batidora (o con la batidora manual), batimos el azúcar con la mantequilla hasta que esté cremoso.
- Añadimos el huevo, uno a uno hasta que la mezcla sea homogénea.
- A continuación, añadimos la mitad de la mezcla de harina y cacao. Después la leche y finalmente el resto de la harina.
- Repartimos la mezcla entre los papelitos de cupcakes, sin llenarlos más que 2/3.
- Horneamos en torno a 22-24 minutos o hasta que al pincharlos con un palillo salga limpio.
- Sacamos del horno y dejamos templar en la bandeja 5 minutos antes de traspasarlos a una rejilla.
Recepta Buttercream vainilla / Receta Buttercream Vainilla
Ingredients / Ingredientes
- 90g de mantega a temperatura ambient / 90g de mantequilla a temperatura ambiente
- 160g de sucre glass / 160g de azúcar glass
- 1 culleradeta d'essència de vainilla / 1 cucharadita de esencia de vainilla
- 1 cullerades de llet / 1 cucharadas de leche
- 1/2 culleradeta de colorant en pasta en aquest cas blau (jo utilitzo marca Wilton i la quantitat depèn de la intensitat de color que volem donar) / 1/2 cucharadita de colorante en pasta en este caso azul (yo utilizo marca Wilton i la cantidad depende de la intensidad de color que le queremos dar)
- Batre amb la batedora de barilles la mantega juntament amb el sucre glass que anirem afegint a poc a poc.
- Un cop barrejat i que tingui una consistència de crema, afegirem la llet per homogeneïtzar i serà llavors quan també hi posarem l'essència i el colorant.
- Ara ja podrem posar la buttercream dintre d'una màniga pastissera amb la boquilla que desitgem, en aquest cas era la boquilla núm. 233 de marca Wilton i decorar els nostres cupcakes.
- Batir con la batidora de varillas la mantequilla junto con el azúcar glass que iremos añadiendo poco a poco.
- Una vez mezclado y que tenga una consistencia de crema, añadiremos la leche para homogeneizar y será entonces cuando también añadiremos la esencia y el colorante.
- Ahora ya podremos poner la buttercream dentro de una manga pastelera con la boquilla que deseamos, en este caso era la boquilla núm. 233 de marca Wilton y decorar nuestros cupcakes .
Per fer els ulls he utilitzat fondant de color blanc i de color negre.
Les mini cookies les he comprat al supermercat.
Desitjo que us agradin!
Para hacer los ojos he utilizado fondant de color blanco y de color negro.
Las mini cookies las he comprado en el supermercado.
Deseo que os gusten !

No m'estranya que hagin tingut èxit, si són la meitat de bones que divertides triomfen segur! Molt originals ;)
ResponEliminaMoltíssimes gràcies Esther!!
EliminaUn administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
ResponEliminaUn administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
ResponElimina